Warme zomeravonden en nachtrustverstoorders

Valt het je ook op? Dat het aanzienlijk vroeger donker wordt? En dat je daardoor het licht in huis ook weer wat eerder moet aandoen? Dat er vanwege het warme weer en open ramen vele mogelijke nachtrustverstoorders naar binnen komen vliegen? Dat dit eigenlijk toch best wel meevalt in vergelijking met de uitbraak van de Mexicaanse griep of het vandaag in het nieuws geweest zijnde vee- of weet ik veel wat virus?
Dat het nieuws de laatste tijd toch best wel in het teken staat van de virussen en andere zorgwekkende gebeurtenissen?

Misschien is een beet van zo'n nachtrustverstoorder dan toch wat aantrekkelijker. Voor het slapen gaan oordopjes in en lekker slapen maar. Hooguit wat jeuk de volgende dag. Mij moeten ze niet echt hebben, die nachtrustverstoorders. Ze vinden mijn bloed niet zo lekker. Maar aangezien ik meestal de enige ben in dit huis, slaan ze toch maar hun slag. Mindere kwaliteit kan ook lekker zijn. Tenslotte is het gratis verkrijgbaar.

Vanavond is weer zo'n warme augustus zomeravond. Welterusten alvast! Denk maar niet aan de Mexicaanse griep. Houd het maar bij de al jaren bekende nachtrustverstoorders.

Reacties

Populaire posts