Conferentie -de voorbereidingen-


Dag twee op de conferentie. Afgelopen nacht heb ik heerlijk geslapen. Het feit dat ik alleen op een kamer lag had hier zeker een positief effect op. Komende vrijdag schijnt er nog iemand bij te komen voor een paar nachten en daarna een poosje niet. En dan weer wel iemand voor een week. Dat is best wel een luxe vergeleken bij andere conferentiegangers. Sommigen moeten hun slaapruimte met vele anderen delen.
Vanmorgen hebben we de dag met iedereen die tot nu is gearriveerd, opgedragen aan God. Door middel van zang en gebed. En door middel van een presentatie over het werk van een echtpaar die al 40 jaar bij OM werkt.

Dit jaar worden ook alle vrijwiligers heel goed betrokken bij het werk van OM. Ze hebben hun eigen dagopeningen, waarbij er ook aandacht wordt besteed aan het werk van OM wereldwijd. Vrijwilligers zijn wellicht de toekomstige OM'ers. Dus dan moet er wel in hun geïnvesteerd worden. Als één van de boekhouders van de conferentie heb ik ook de titel 'vrijwilliger' meegekregen. Het is trouwens leuk om als boekhouder contact te hebben met zowel het conferentieteam, de staff, vrijwilligers en nieuwe recruten. Eén van die mogelijkheden zal morgen beginnen als we voor het eerst tijdens deze conferentie een geldwisselkantoor openen. Dat is een extra dienstverlening richting alle conferentiegangers, zodat ze hun buitenlandse valuta voor euro's kunnen omwisselen.

Vandaag was vooral ook een dag van voorbereidingen. Druppelsgewijs komen de diverse mensen binnen. Morgen is de grote dag: de kick-off. Dan zullen alle nieuwe recruten arriveren en zullen we met ruim 400 mensen hier aanwezig zijn.
Supermarkt C1000 hier in Delden heeft een mega order voor stroopwafels mogen plaatsen. Deze typisch Nederlandse lekkernij is op een internationale OM conferentie zeer geliefd. Vanmiddag zouden we 20 dozen gaan kopen. Helaas waren er 'slechts' 42 pakjes. De rest is op bestelling geplaatst en zal komende zaterdag geleverd worden. Ik denk dat we hiermee vele conferentiegangers blij mogen maken.

O ja, het wordt steeds warmer. Ik hoorde dat het morgen een topdag wordt. 35 graden celcius! Gelukkig zit het administratie kantoortje ergens in een rommelhok, wat momenteel het meest koele plekje van heel het conferentiecentrum is!

Reacties

Populaire posts