Deze foto's wil je niet missen - Logos Hope -

Beste leesvrienden. Deze foto's wil je niet missen! Ze zijn van de Logos Hope, een van de twee zendingsschepen van Operatie Mobilisatie. Momenteel ligt de Logos Hope bij het eiland St. Vincent in het Caribisch gebied. Als je dan die foto's bekijkt, nou, dan zou je daar best wel willen zijn. Ik tenminste wel!

De Logos Hope is in 2004 door OM aangekocht en na een intensieve verbouwing in februari van dit jaar gereedgekomen. Aan boord bevinden zich rond de 350 tot 400 bemanningsleden. In april van dit jaar is de Logos Hope nog in Harlingen en Scheveningen op bezoek geweest. Rond de 17.000 mensen hebben het schip toen bezocht. Na Nederland heeft Logos Hope nog een bezoek gebracht aan het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Faroer eilanden. Vorige maand heeft het schip een oversteek gemaakt richting Caribisch gebied. Naar verwachting zullen de bezoekersaantallen daar aanzienlijk verschillen van die in Europa. Wachttijden zullen er niet ondenkbaar zijn.

Het doel van Logos Hope is om bezoekers in contact te brengen met het evangelie van Jezus Christus. Neem eens een kijkje op de website: http://www.mvlogoshope.org/

Reacties

Populaire posts