Conferentie -Doe eens iets anders-


Doe eens gek! Doe eens iets anders! Heb je weleens het gevoel dat je relatie met God een beetje vast zit? Dat je niet echt verder komt? Volg dan eens een training van 6 maanden in Zuid-Afrika met OM. Deze levensveranderende ervaring is meer gericht op de praktijk dan op de theorie.
Eerst krijg je de kans om persoonlijke zaken op orde te brengen die je al tijden lang hebt willen oplossen. Je zult in betere vorm zijn om anderen te helpen wanneer je niet teveel met je verleden hoeft te worstelen.
Je zult vaardigheden aanleren om je geloof met anderen te delen, contact krijgen met jongeren en werken met kinderen. Ook zul je meer leren over leiderschap en discipelschap en vervolgens krijg je de kans om alles in de praktijk te brengen. Door middel van de vele outreaches (acties) in de bush-bush of midden in de grote stad.
Breng tijd door met ervaren mentoren, die met je mee kunnen lopen: ze luisteren naar je, bidden voor je en geven je advies. Er zal genoeg tijd zijn om je serieus op God te richten door middel van persoonlijke- en groep bijbelstudie.
Je zult ook meer leren over diverse culturen. Tijdens de training zul je mensen ontmoeten van diverse achtergronden, vaak zijn er meer dan 12 verschillende nationalieiten in de teams. Ook zijn er veel mogelijkheden om het teamleven te ervaren gedurende het werken in de keuken of het tijd door brengen in kleine groepen.

Na de conferentie gaat er een ook een groep richting Zuid-Afrika om deze training te doorlopen. Niet zelden een levensveranderende ervaring!

Reacties

Populaire posts