Idool

De 14-jarige Julia was vorige week donderdag aanwezig bij een concert van de Nederlandse zangeres Anouk. Wat er toen gebeurde, zie je in onderstaand filmje wat ik op het Jeugdjournaal zag. (dat krijg je als je net als ik vaak naar Journaal 24 kijkt en dan af en toe het Jeugdjournaal kado krijgt)

Valt je op hoe blij en trots Julia is? En hoe ze hierdoor zelfverzekerder is geworden om ooit zelf ook te gaan zingen? Haar idool riep haar op het podium! Wat een feest.

Dat brengt me op de vraag: heb jij een idool? Is er iemand waar je tegenop kijkt, die je bewondert. Waar je als het ware graag door op het podium zou willen worden geroepen en die lieve woordjes tegen je zegt?
Kijk eens in de Bijbel. Dat is één grote liefdesbrief van God die aan jou is gericht. Misschien is of wordt Jezus wel jouw idool. En trekt Hij je niet alleen op het podium, maar geeft je ook nog wat. Een kroon. De kroon van het leven!
Johannes 3: 16 Want God had de wereld zo lief dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Reacties

Populaire posts